HENRY Foorumi
HENRY FOORUMI - OIVALLUKSIA, ELÄMYKSIÄ, AIKAA OPPIA JA VIIHTYÄ YHDESSÄ

HENRY FOORUMI

HENRY Foorumi on henkilöstöjohtamisen ja henkilöstön kehittämisen konferenssi ja kumppanitapaaminen. Ajankohtainen teema ohjaa tapahtuman sisältöä. Järjestämisestä vastaa Henrietta Oy. Yksipäiväinen HENRY Foorumi on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maamme johtavana henkilöstöalan tapahtumana. Vuonna 2008 tilaisuuteen osallistui lähes 600 kävijää.

HENRY Foorumi on yhteisöllinen oppimistapahtuma, jonka tavoite on kokonaisvaltaisesti vastata osallistujien tarpeisiin älyllisellä, sosiaalisella, tunne- ja esteettisellä tasolla.

Tapahtuma on tarkoitettu yritysten henkilöstö- ja henkilöstön kehitysjohtajille, hallintojohtajille ja vastaaville päälliköille, yritysten linjajohdolle ja esimiehille, julkisen sektorin henkilöstöpäättäjille, esimiehille sekä työhyvinvointi- ja työterveysvastaaville.

Osallistujille HENRY Foorumi tarjoaa tietoa, ideoita ja visioita omaan työhön sekä mahdollisuuden oppimiseen, kokemuksien vaihtoon ja vuorovaikukseen. Yrityskumppaneille tapahtuma antaa tilaisuuden esitellä avainhenkilöille osaamistaan monipuolisesti sekä saada palautetta.

HENRY Foorumi koostuu konferenssista ja asiantuntijaseminaareista, interaktiivisista työpajoista, joiden tuumaustunneissa pohditaan henkilöstötyön ajankohtaisia kysymyksiä sekä tietopajasta, jossa on esillä tuoreinta kirjallisuutta ja tutkimusta. Työkalupajassa voi tutustua alan uusimpiin oppimisen ja henkilöstötyön ohjelmiin ja työkaluihin. Tapahtuman yhteistyökumppaneita (n. 25 yritystä ja organisaatiota) voi tavata treffipaikoillaan oppimistorilla, jossa on myös muuta ohjelmaa: tapahtuman tavoite on myös tarjota elämyksiä asiapitoisen ohjelman lomassa.

HENRY FOORUMI 2010

HENRY Foorumi  järjestetään viidennen kerran. Vuonna 2010 tapahtuma on 9.11.2010 Hotel Crowne Plazassa Helsingissä.

Tapahtuman teema on "Vihreä kilpailukyky - inhimillinen vallankumous". Lisätietoa tapahtumasta saa HENRYn toimistosta.

Pohjoisesplanadi 33, 3k krs, 00100 Helsinki, puh. (09) 682 9020, faksi (09) 682 90 226, henry@henryorg.fi